Промоции

Защита на лични данни

Lageren-Sviat.com уважава правото на нашите потребители за неприкосновеност на личните данни. Ние се отнасяме с особено внимание към информацията, която ни оставяте при регистрация или поръчка в нашия сайт. За да се регистрирате в нашия сайт или да направите поръчка вие доброволно приемате да дадете своите имена, email, телефон и адрес за доставка. Тази информация се съхранява в нашия администраторски панел, който е защитен чрез парола и до него нямат достъп външни лица.

Ние гарантираме, че данните (име, телефон и адрес), които сте въвели, ще бъдат споделени единствено и само със съответната куриерска фирма, за да извършим направената от Вас поръчка. Куриерските фирми са регистрирани, като администратори на лични данни и са задължени да спазват Закона за защита на личните данни. Email адресът също няма да бъде споделян с трети лица или фирми, той ще бъде използван, за да ви дадем информация относно статуса на вашата поръчка. Ако по време на поръчката изберете опцията за абонамент към нашия сайт, вие ще получавате и имейли с информация за промоциите и новите продукти на сайта. Вие имате право да се откажете от абонамента към lageren-sviat.com по всяко време.

В случаите, когато Вие изисквате фактура от нас, ще Ви бъде поискана следната информация - фирма, ЕИК/Булстат, адрес и МОЛ. Тази информация също няма да бъде споделяне с трети лица и фирми и ще бъде използвана единствено и само за издаване на вашата фактура.